Cookies en privacybeleid

Cookies en privacybeleid

Conform al Provvedimento del Garante per la proTezione dei dati personali in vigore dal giorno 8 mei 2015 ai sensi e per gli effetti dell'art. 13 van de privacycode D. Lgs. 196/2003 dichiariamo quanto segue:

I cookie sono righe di testo gebruikt door eseguire autenticazioni automatiche, tracciatura di sessioni quando un utente si collega per la prima volta ad un sito web. Vengono nodigt uit voor een server-advertentie en een webclient (in het algemeen in de browser) die wordt gebruikt door de navigatie en de volledige toegang tot de medesmo dispositivo alla stessa porzione di dominio web.
Il site www.procentrum.it di proprieta di MB-Pro Center srl utilizza tale strumento tecnico al solo fine di "effettuare la trasmissione di un comunicazione su un rete di comunicazione elettronica, o nella misura strettamente necessaria al fornitore di un servizio della società dell'informazione esplicitamente richiesto dal contraente o dall'utente a erogare tale servizio” (zie art. 122 komma 1 van de Codice della privacy).
In het bijzonder si tratta:
1) cookietechnologie en sessie die worden gebruikt voor de juiste navigatie van de site voor de relatieve statistieken van alle bezoeken aan de site, in modaliteit volledig anonima.
2) cookie van een derde deel van de inhoud van multimedia en sociaal.

E' semper possibile in ogni caso rimuovere, disattivare o blockare i cookie ricorrendo alle impostazioni del browser die si gebruiken per la navigazione (Chrome, Firefox, Explorer, Safari):
- Google Chrome
april Google Chrome;
Cliccare sull'icona “Strumenti”;
Selecteer "Impostazioni" en klik op "Impostazioni voorschot";
Selecteer “Impostazioni dei content” alla voce “Privacy”;
U kunt ook "Cookies" selecteren als u cookies wilt selecteren
Poi salvare le proprie preferenze: in seguito sarà semper mogelijk ripristinare i cookie.
- Safari
April-safari;
Selecteer "Voorkeur" in de barra van de instrumenten, selecteer het paneel "Sicurezza" in de finestra di dialogo;
In de sectie "Accetta-cookie" wordt specifiek gekeken naar Safari deve salvare i cookie dai siti web;
- Firefox
AprilFirefox;
Nella barra degli strumenti selezionare "Strumenti" en quindi "Opzioni";
Selecteer "Privacy", "Impostazioni Cronologia" en quindi "Utilizza impostazioni personalizzate";
Deselezionare "Accetta i cookie dai siti";
Poi salvare le proprie preferenze: in seguito sarà semper mogelijk ripristinare i cookie.
–Internet Explorer
April Internet Explorer;
Klik op "Instrumenten" en "Internetopties";
Selezionare "Privacy" impostare il level di privacy che si ritiene adeguato (verso l'alto per bloccare tutti i cookies o verso il basso per consentirli tutti);
Clickcare su "Ok"

Privacybeleid ai sensi del D. Lgs. 196/2003 – MB-Pro Center srl

MB-Pro Center srl ringrazia per l'attenzione prestata op site web www.procenter.it en aanvullende informatie over de privacy van de privacy. Het is een principieel beginsel van de politieke aard van de privacy en het is de norm van het nazionale e sui più severi principi di tutela dei dati personali a livello internazionale.

1) Raccolta en Utilizzo delle informazioni: Ik dati personali raccolti mediante le procedure di registratie ai service offerti da MB-Pro Center srl vindt u op de site www.procenter.it registreert uw database en elektronische apparaten proprieta di MB-Pro Center srl con sede legale in Loc. Porto Pollo 1, 07020 Palau (OT) Sardegna – Italia, p.iva n° IT02513410908, che ne sarà responsabile. MB-Pro Center srl maakt persoonlijke gegevens van een tutte le operazioni di trattamento individual dal D. lgs. 196/2003, ovvero alla raccolta, registrazione, organizzazione, consservazione, elaborazione, modifica, selezione, estrazione, raffronto, utilizzo, interconnessione ed ogni altra operazione a norma fornitura dei servizi compresayone la comviunione, efilizzo disposizioni del decreto stesso. Tali dati potranno anche essere organizzati in banche dati o archivi. In het bijzonder, het laatste deel van het persoonlijke karakter van het volgende: a) fornire i servizi previsti; b) fornire le inforazioni e/o inviare comunicazioni relatieve al servizio; C) provvedere een tutti gli eventuali adempimenti contabili e fiscal; d) risalire ad autori di eventuali illeciti solo in caso di specifiche rijkste e per conto delle autorità competenti. Qualora l'utente abbia prestato idoneo consenso: e) fornire le informazioni e offerte uw dienstaanbieding da MB-Pro Center srl e da società affiliate e/o control, so come da partners commerciali ed outsourcers, senza che ciò determini la cessione dei dati personali a soggetti terzi.

2) Aggiornamento, Rettificazione, Integrazione, Cancellazione dei tuoi dati (in base all'art. 7, numero 3, letters a,b,c): L'interessato ha diritto di ottenere la conferma dell'esistenza o meno di dati personali che lo riguardano, anche se non ancora registrati, e la loro comunicazione in forma intelligibile. Het belang is gericht op de aanwijzingen: a) van de herkomst van de persoonsgegevens; b) dell finalità e modalità del trattamento; c) della logische applicata in caso di trattamento effettuato con l'ausilio di strumenti elettronici; d) de meest identificeerbare details van de titolare, de responsabili en de rappresentante designato ai sensi dell'articolo 5, komma 2; e) de verschillende categorieën van verschillende categorieën die persoonlijke communicatie mogelijk maken, kunnen samen met een goede kwaliteit van het territorium van de staat, de verantwoordelijkheid en de incaricati. L'interessato ha diritto di ottenere: a) l'aggiornamento, la rettificazione ovvero, quando vi ha interest, l'integrazione dei data; b) de annulering, de latere wijziging in de formele anonimiteit van de gegevens die in het kader van de violazione di legge, compresi quelli di cui non è necessaria la consservazione in relazione agli scopi per i quali i dati sono stati raccolti o successivamente trattati; c) het bewijs van de operazioni di cui alle lettere a) eb) sono state portate a conoscenza, ook per quanto riguarda il loro contenuto, di coloro ai quali i dati sono stati comunicati o diffusi, eccettuato il caso in cui si tale rivela impossible of comporta un impiego di mezzi manifestamente sproporzionato rispetto al diritto tutelato. L'interessato ha diritto di porsi, in tutto o in parte: a) per motivi legittimi al trattamento dei dati personali che lo riguardano, ancorché pertinenti allo scopo della raccolta; b) al de persoonlijke gegevens van de riguardano en de publicatie van het materiaal van de verkoop van de commerciële artikelen.

3) Een cosa si applicatie: La nostra politica sui dati personali che stai leggendo copre tutte le inforazioni raccolte in questo o in altri siti eventualmente ad esso collegati.

4) A cosa non si applica la nostra politica sulla privacy (Disclaimer): A tutto quanto non dipende dalla nostra volontà, inclusi eventuali attacchi che possano essere messi in atto da hackers non prevedibili in base all techniche di protezione più aggiornate che già adottiamo e che aggiorniamo costantemente per aanbieding una navigazione che sia il più sicura possibile.

5) Gebruik van de COOKIES: MB-Pro Center srl potrebbe maakt gebruik van cookies door determinati aspetti necessari om naar de site www te trasmeteren.procenter.it un'idea migliore dei prodotti e/o servizi offerti. Ik kan cookies identificeren die op het web kunnen worden geplaatst om de browser te kunnen gebruiken voor het traceren van de computer en het vergemakkelijken van het opeenvolgende bezoek aan een site. I cookie sono uno standard del settore e molti siti web se ne servono. U kunt elke computer per rifiutare i cookies all'interno dei siti o per ricevere una notifica ogni volta che viene inviato un cookie. Tuttavia, alcune parti dei servizi offerti sul sito www.procenter.it potrebbero non funZionare correttamente se identificatori non sono accettati.

6) Gebruik van het indirecte IP: Een indirect IP is een nummer dat automatisch wordt toegewezen aan internet Provider (fornitore di accesso in rete) ogni volta in cui stai navigando online. Quando tu richiedi op pagina web del sito www.procenter.it il server registra il tuo indirizzo IP en lo trasmette al nostro sistema amministrativo al fine di riportare informazioni aggregate ai nostri incaricati che hanno il compito di ragionare sugli accessi all nostro sito da parte degli utenti. Questa operazione, tuttavia, non mette in pericolo i tuoi dati personali poiché non colleghiamo il tuo indirizzo IP ad alcun indirizzo o infopersoonlijk kan een individueel persoon zijn, kan een persoonlijk bezoek brengen aan de identiteit van de geregistreerde, hoe kan je op een andere manier anonimiseren.

7) Obblighi contrattuali: In caso di acquisto o prenotazione sul sito web, l'utente è tenuto a fornire i propri dati per la fatturazione of l'erogazione del service; zie per pagamento fosse scelto il methode con carta di credito, MB-Pro Center srl utilizzerà tali inforazioni soltanto per l'elaborazione dell'ordine o della prenotazione e per inviare inforazioni specifiche riguardo alla prestazione richiesta. Le informazioni fornite non verranno use a fini non commerciali e non verranno vendute, trasmesse, concesse in licenza of inoltrate a terzi in altro modo se non vi sia il consenso dell'interessato.

8) Wijzigingsfiche alla presente informativa: MB-Pro Center srl aggiornerà periodicamente la presente Informativa sulla Privacy, al het fijne van de nieuwe wetgevende en internationale in materia. Ti invitiamo a rileggerla periodicamente.

9) Persoonsgegevens: MB-Pro Center srl condivide con terzi i dati raccolti solo all seguenti condizioni: 1) nel caso in cui tu abbia accordato il consenso; 2) nel caso in cui ciò sia onmisbaar per fornire la prestazione richiesta.

10) Links – Siti collegati: Il sito web www.procenter.it kan een link naar altri siti plaatsen. MB-Pro Center srl is niet beschikbaar voor monitoren zonder controle over de inhoud van het web, niet voor verificatie van het aantal gegevens op het gebied van elaborano en persoonlijke gegevens. Di conseguenza, MB-Pro Center srl declina ogni responsabilità riguardo al materiale available su tali siti e consiglia di esaminare le informative en het privacybeleid van de ciascun-site.

11) Veiligheidsfouten: MB-Pro Center srl adotta tutte le misure idonee a proteggere ik zie dat: ha adottato tutte le misure di sicurezza idonee a proteggere la sicurezza en l'integrità dei dati durante il loro trattamento; ha redatto un Documento Programmatico sulla Sicurezza (DPS), in otttemperanza della normativa italiana sulla Privacy, (D. Lgs. 196/2003), nel caso ciò sia richiesto per legge. In esso si certifica che utilizza pc protetti, schedari con serrature di sicurezza, criteria van autorizzazione informatica, ei locali in cui avvengono le operazioni di trattamento sono proTetti in modo adeguato da serrature di sicurezza.

12) Politiek di protezione bambini en minori door quattordici anni: MB-Pro Center srl, consapevole delle insidie ​​​​che possono nascondersi nel mondo del web, segue con attenzione lo sviluppo delle nuove leggi per la protezione dei minori en dei bambini. MB-Pro Center srl niet-racoglie persoonlijke gegevens vanaf 14 jaar. MB-Pro Center srl incoraggia i genitori een collegarsi in rete con i propri figli, in modo da educarli alle misure minime di sicurezza che devono adottare op internet. Tra queste è fondamentale non dare i propri dati personali senza la supervisie door un genitore presente o di un adulto che sia incaricato dai genitori stessi o dal tribunale di accudire i minori di 14 anni. Nel caso in cui dovessimo arriveert een scoprire che hai meno di 14 anni provvederemo alla annulering onmiddellijke dei tuoi dat. In ogni caso la prima regola che devi rispettare è di non comunicare mai il nome, il cognome, la scuola che frequenti, e soprattutto il tuo numero di telefono cellulare o di casa.

13) Contatti: Se hai domande of commenti circa la nostra politica sul trattamento dei tuoi dati, puoi contattare il Legale Rappresentante pro tempore designato quale Responsabile del Trattamento dei dati al numero di telefono +39.0789.704206 of all'indirizzo e-mail [e-mail progetecteerd] Oppure tramite raccomandata in plico met ricevuta di ritorno indirizzata a: MB-Pro Center srl – Loc. Porto Pollo 1, 07020 Palau (OT) - Sardegna - Italië.

Over dit cookiebeleid.

In dit Cookiebeleid wordt uitgelegd wat cookies zijn en hoe we ze gebruiken. U dient dit beleid te lezen om te begrijpen wat cookies zijn, hoe we ze gebruiken, de soorten cookies die we gebruiken, dwz de infode gegevens die we verzamelen met behulp van cookies en hoe dat infowordt gebruikt en hoe u de cookievoorkeuren kunt beheren. voor verder infoZie ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, opslaan en beveiligen.

U kunt op elk moment uw toestemming wijzigen of intrekken van de Cookieverklaring op onze website.
Lees meer over wie wij zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe wij propersoonlijke gegevens overdragen in ons privacybeleid.
Uw toestemming geldt voor de volgendewing domeinen: www.procentrum.it

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden gebruikt om kleine stukjes infomatie De cookies worden op uw apparaat opgeslagen wanneer de website in uw browser wordt geladen. Deze cookies helpen ons de website te maken functie properly, de website veiliger maken, proeen betere gebruikerservaring te bieden, te begrijpen hoe de website presteert en te analyseren wat werkt en waar het improbevrediging.

Hoe gebruiken we cookies?

Zoals de meeste online diensten, maakt onze website voor een aantal doeleinden gebruik van cookies van de eerste partij en cookies van derden. De first-party cookies zijn meestal nodig om de website funop de juiste manier handelen, en ze verzamelen geen van uw persoonlijk identificeerbare gegevens.

De cookies van derden die op onze websites worden gebruikt, worden voornamelijk gebruikt om te begrijpen hoe de website presteert, hoe u met onze website omgaat, onze diensten veilig houdt, proadvertenties weergeven die voor u relevant zijn, en al met al providing u met een betere en improgebruikerservaring en helpen uw toekomstige interacties met onze website te versnellen.

Welke soorten cookies gebruiken we?

De cookies die op onze website worden gebruikt, zijn als volgt gegroepeerd:wing categorieën.

In de onderstaande lijst worden de cookies beschreven die op onze website worden gebruikt.
CookiebleidOmschrijving
Nodig
cookiewetinfo-checkbox-advertentieDeze cookie, ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in, wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie "Advertentie" vast te leggen.
PHPSESSIDDeze cookie is eigen aan PHP-toepassingen. De cookie wordt gebruikt om de unieke sessie-ID van een gebruiker op te slaan en te identificeren om de gebruikerssessie op de website te beheren. De cookie is een sessiecookie en wordt verwijderd wanneer alle browservensters worden gesloten.
seen_cookie_policyDe cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in en wordt gebruikt om op te slaan of de gebruiker al dan niet heeft ingestemd met het gebruik van cookies. Het slaat geen persoonlijke gegevens op.
cookiewetinfo-checkbox-noodzakelijkDeze cookie wordt ingesteld door de plug-in GDPR Cookie Consent. De cookies worden gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie "Noodzakelijk" op te slaan.
cookiewetinfo-vinkje-functioneelDe cookie wordt ingesteld door AVG-cookietoestemming om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie "Funfunctioneel".
cookiewetinfo-checkbox-prestatiesDeze cookie wordt ingesteld door de plug-in GDPR Cookie Consent. De cookie wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie "Prestaties" op te slaan.
cookiewetinfo-checkbox-analyseDeze cookie wordt ingesteld door de plug-in GDPR Cookie Consent. De cookie wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie "Analytics" op te slaan.
cookiewetinfo-checkbox-anderenDeze cookie wordt ingesteld door de plug-in GDPR Cookie Consent. De cookie wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker op te slaan voor de cookies in de categorie "Overig.
Functioneel
__cf_bmDeze cookie, ingesteld door Cloudflare, wordt gebruikt om Cloudflare Bot Management te ondersteunen.
Performance
__utmaDeze cookie wordt ingesteld door Google Analytics en wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden. De cookie wordt aangemaakt wanneer de JavaScript-bibliotheek wordt uitgevoerd en er geen bestaande __utma-cookies zijn. Elke keer dat er gegevens naar Google Analytics worden verzonden, wordt de cookie bijgewerkt.
__utmcDe cookie wordt ingesteld door Google Analytics en wordt verwijderd wanneer de gebruiker de browser sluit. Het wordt gebruikt om interoperabiliteit met urchin.js mogelijk te maken, een oudere versie van Google Analytics en wordt gebruikt in combinatie met de __utmb-cookie om nieuwe sessies/bezoeken te bepalen.
__utmzGoogle Analytics stelt deze cookie in om de verkeersbron of campagne op te slaan waarmee de bezoeker de site heeft bereikt.
__utmtGoogle Analytics stelt deze cookie in om de aanvraagsnelheid te remmen.
__utmbGoogle Analytics stelt deze cookie in om nieuwe sessies/bezoeken te bepalen. __utmb-cookie wordt gemaakt wanneer de JavaScript-bibliotheek wordt uitgevoerd en er geen bestaande __utma-cookies zijn. Het wordt bijgewerkt telkens wanneer gegevens naar Google Analytics worden verzonden.
yuisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss'Yandex slaat deze cookie op in de browser van de gebruiker om de bezoeker te herkennen.
ymexYandex stelt deze cookie in om te verzamelen infoInformatie over het gebruikersgedrag op de website. Deze information wordt gebruikt voor website-analyse en voor website-optimalisatie.
Analytics
yabs paginaYandex stelt deze cookie in om de sessie-ID op te slaan.
_ym_isadYandex stelt deze cookie in om te bepalen of een bezoeker adblockers heeft.
tk_ofDe tk_or is een verwijzingscookie die is ingesteld door de JetPack-plug-in op sites die WooCommerce gebruiken, die het verwijzende gedrag voor Jetpack analyseert.
tk_r3dJetPack installeert deze cookie om interne statistieken voor gebruikersactiviteit te verzamelen en op zijn beurt improve gebruikerservaring.
tk_lrDe tk_lr is een verwijzingscookie die is ingesteld door de JetPack-plug-in op sites die WooCommerce gebruiken, die het verwijzende gedrag voor Jetpack analyseert.
vuidVimeo installeert deze cookie om tracking te verzamelen infodoor een unieke ID in te stellen om video's op de website in te sluiten.
_ym_uidYandex stelt deze cookie in om sitegebruikers te identificeren.
_ym_dYandex stelt deze cookie in om de datum van de eerste sitesessie van de gebruiker op te slaan.
yandexuidYandex stelt deze cookie in om sitegebruikers te identificeren.
advertentie
iDeze cookie wordt door OpenX ingesteld om geanonimiseerde gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites, advertenties waarop de gebruiker heeft geklikt, enz. vast te leggen voor relevante advertenties.
Overig
googtransDit is een Google Translate-cookie die wordt gebruikt om de vertaalvoorkeur op te slaan. Het slaat de vertaaltalen op.
sync_cookie_csrfDeze cookie wordt ingesteld door de Yandex-metriek. Deze cookie wordt gebruikt om de verbinding met de website en Data Management Platforms van derden te monitoren. De cookie verzamelt ook infoop het gebruikersgedrag op de website waarmee de website geoptimaliseerd kan worden.

Hoe kan ik de cookievoorkeuren beheren?

U kunt uw cookievoorkeuren beheren door op de knop "Instellingen" te klikken en de cookiecategorieën in de pop-up in of uit te schakelen volgens uw voorkeuren.

Als u besluit uw voorkeuren later tijdens uw browsesessie te wijzigen, kunt u op het tabblad "Privacy- en cookiebeleid" op uw scherm klikken. Hierdoor wordt het toestemmingsbericht opnieuw weergegeven, zodat u uw voorkeuren kunt wijzigen of uw toestemming volledig kunt intrekken.

Daarnaast zijn er verschillende browsers proBekijk verschillende methoden om cookies die door websites worden gebruikt, te blokkeren en te verwijderen. U kunt de instellingen van uw browser wijzigen om de cookies te blokkeren/verwijderen. Ga voor meer informatie over het beheren en verwijderen van cookies naar wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Powered By WebToffee